Welkom bij

Het Hinniken House

Rusthuis voor pony’s en paarden


 
 

Het Hinniken House ligt in het hart van de Belgische Ardennen, in het idyllische dorpje Rettigny, omgeven door velden, bossen, stilte en schone lucht.


Het kleinschalige rusthuis biedt een heerlijke plek voor paarden die mogen genieten van hun oude dag.

Leeftijd speelt geen rol en ook paarden die om wat voor reden dan ook een plek nodig hebben zijn van harte welkom.


Paarden die verblijven in Het Hinniken House kunnen rekenen op een uitstekende verzorging,  het hele jaar door weidegang, een ruime en beschutte loopstal en een flinke dosis aandacht.


Het Hinniken House is gevestigd aan huis, dat is prettig en heeft veel voordelen. Vanuit de boerderij is er zicht op de stal en de ingang naar de wei. Als het nodig is ben ik zo bij de paarden en ook  ‘s nachts is er altijd iemand aanwezig. Dat voelt wel zo veilig.


Juist het achterlaten van een dierbaar bezit kan moeilijk zijn, vooral als je een lange geschiedenis hebt gedeeld met je paard. Dan wil je er zeker van zijn dat de plek waar hij of zij terecht komt de juiste is zodat je met een gerust hart naar huis kunt in de wetenschap dat je paard het goed heeft.

Ik streef ernaar om elke eigenaar met een goed en vertrouwd gevoel zijn paard te stallen bij Het Hinniken House. Het rusthuis blijft daarom kleinschalig, juist om kwaliteit te kunnen waarborgen en ieder paard de verzorging te kunnen geven die hij of zij nodig heeft.


Je blijft zelf altijd eigenaar van je paard en behoudt uiteraard het beslissingsrecht mocht dat nodig zijn.


Uiteraard ben je altijd welkom om je paard te bezoeken.
 

Het Hinniken House, rusthuis voor pony’s en paarden